Maarten van Andel
Director at Fontys University of Applied Sciences

“Nicole Brunner heeft in de periode april t/m augustus 2021 het coronatestproject van Fontys Hogeschool Toegepaste Natuurwetenschappen in Eindhoven geleid. Zij heeft dit op voortreffelijke wijze gedaan. De beoogde projectresultaten zijn behaald, op tijd en ruim binnen budget. Dit is een prestatie van formaat, gezien de grote omvang en complexiteit van het project, de verschillende belangen en de voortdurend wisselende omstandigheden.
Nicole heeft dit bereikt met organisatorische sensitiviteit, effectieve communicatie, kordaat financieel beheer en focus op resultaten. Zij heeft de verschillende projectleden ge├źnthousiasmeerd en waar nodig gechasseerd, met een goede balans tussen zakelijkheid en tact. Zij is daarbij een plezierige gesprekspartner geweest, met een professionele aanpak, opgewekte inslag en gevoel voor humor.

Ons coronatestproject is van groot maatschappelijk en wetenschappelijk belang. Nicole nam het projectleiderschap halverwege de looptijd over, heeft zich snel ingewerkt en direct de touwtjes in handen genomen. Dankzij haar is het project succesvol afgerond, met instemming en waardering van de financierende partijen en stuurgroepleden.”